Bio drain Bekijk groter

Bio drain

New Nordic
90tb
New Nordic Bio drain

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 30,80 incl. btw

Datasheet

Merk New Nordic
Inhoud 90tb

Meer informatie

DETOX tablet 
BioDrain is al 25 jaar hét DETOX tablet uit Denemarken. Het is een detox kruidentablet die het lichaam voorziet van voedingsstoffen en een combinatie van bekende plantenextracten. BioDrain bevat onder andere een artisjokextract en choline¹ die de lever en de reinigende functies van het lichaam ondersteunen. De lever is na de huid het zwaarste orgaan van het menselijk lichaam en ondersteunt de reiniging van het lichaam. BioDrain bevat ook spirulina, paardenbloem, mariadistel en tijm. Spirulina² is een alg die zorgt voor meer vitaliteit en is o.a. goed te gebruiken als ondersteuning bij het afslanken of het volgen van een detox kuur. De essentiële vitamine choline draagt bij aan de instandhouding van de normale leverfunctie. Melkdistel en artisjok ondersteunen ook de reiningende werking van de lever- en de galfunctie. BioDrain bevat daarnaast het mineraal magnesium dat bijdraagt tot een normaal energieleverend metabolisme en zo helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen. BioDrain bevat daarom een uitgebalanceerde en zeer complete combinatie van kruiden en mineralen voor een detox kuur. 

•    Draagt bij aan de instandhouding van de normale leverfunctie¹. 
•    Ondersteuning bij het afslanken². 
•    Complete detoxkuur met onder andere artisjok, choline, spirulina, mariadistel en paardenbloem. 

Suggesties 
De optimale lengte van de kuur is 4-6 weken. Om het effect van de kuur te vergroten, adviseren wij u de inname van de volgende producten te matigen of uit uw dieet te schrappen: rood vlees, alcohol, zoetigheid, chocolade, suiker en vet eten. Drink daarnaast elke dag minimaal 1,5 liter water. Doe gematigd intensieve oefeningen om de bloedsomloop en ademhaling te stimuleren en om de afvoer van afvalstoffen en giffen uit uw lichaam te bevorderen. BioDrain® is het detox tablet voor wanneer u een reinigingsplan voor uw lichaam volgt. 

Over New Nordic   
Sinds de oprichting, inmiddels 25 jaar geleden, staat innovatie bij New Nordic centraal. De Scandinavische organisatie luistert en leert van verschillende culturen uit alle hoeken van de wereld. De supplementen bevatten ingrediënten die het lichaam zelf aan het werk zetten. 

Het zijn stuk voor stuk natuurlijke voedingssupplementen met een solide wetenschappelijke basis, gericht op het bevorderen van de vitaliteit en een actief leven, ongeacht leeftijd. Alle producten worden geanalyseerd en getest onder uiterst strenge en zorgvuldige voorwaarden. De producten worden geproduceerd in hypermoderne laboratoria in Scandinavië.


- Choline draagt bij aan de instandhouding van de normale leverfunctie. 
- Spirulina is een alg die zorgt voor meer vitaliteit en is o.a. goed te gebruiken als ondersteuning bij het afslanken of het volgen van een detox kuur.

Kruidenpreparaat

Samenstelling per dagelijks dosering van 6 tabletten:

Cichoreiwortel (Cichorium intybus L.) 10:1

1770 mg

Bittersinaasappel (Citrus aurantium L.) 35%

780 mg

Psyllium (Semen isphagula L.)

528 mg

Spirulina (Arthrospira plantensis L.)

360 mg

Rode klaver-extract (Trifolium protense L.) 5:1  

300 mg

Paardebloemextract (Taraxacum officinalis Web.) 5:1  

300 mg

Artisjokextract (Cynaria scolymnus L.) 13,5:1  

222 mg

Guldenroede-extract (Solidago virgaurea L.) 5:1  

200 mg

Tijmextract (Thymus vulgaris L.) 5:1  

175 mg

Mariadistelextract (Silybum marianum L. Gaertn.) 5:1  

120 mg

Choline

200 mg

Magnesium

100 mg

Ingrediënten
Cichoreiwortel (Cichorium intybus L.), vulmiddel (dicalciumfosfaat, tricalciumfosfaat, microkristallijne cellulose), bittersinaasappel (Citrus aurantium L.), psyllium (Plantago psyllium L.), spirulina (Arthrospira plantensis L.), paardebloemextract (Taraxacum officinalis L.), rode klaverextract (Trifolium pretense L.), artisjokextract (Cynara scolymus L.), guldenroede-extract (Solidago virgaurea L.), choline, tijmextract (Thymus vulgaris L.), mineralen (magnesiumoxide), coatingmiddel (magnesiumstearaat), mariadistelextract (Silybum marianum L.), antiklontermiddel (siliciumdioxide).

Bevat geen allergenen

Ingredienten
Cichorei wortel (cichorium intybus), bittersinaasappel (citrus aurantium), psyllium (plantago psyllium), spirulina (arthrospira plantensis), rode klaver extract (trifolium pratense), paardebloem extract (taraxacum officinalis), artisjok extract (cynara scolymus), guldenroede extract (solidago virgaurea), tijm extract (thymus vulgaris), mariadistel extract (silybum marianum). Hulpstoffen: kaliumcitraat, magnesiumoxide, tricalciumfosfaat, dicalciumfosfaat, magnesiumstearaat, microkristallijne cellulose.

Gebruik:

3 maal daags bij een maaltijd 2 tabletten innemen met een glas water. 

Volg de kuur minimaal 2 weken, bij voorkeur 4-6 weken voor het beste resultaat. 

Drink gedurende de detox kuur veel water, minimaal 1,5 liter per dag.

Fabrikant:
New Nordic Manufacturing, 
Denemarken
Distributie en verkoop:
OCE BIO 
Postbus 5085
NL-5004-EB Tilburg

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.