Verzorgingsspray Bekijk groter

Verzorgingsspray

Tasman
200ml
Voor een gezonde vacht zonder klitten.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 12,95 incl. btw

Datasheet

Merk Tasman
Inhoud 200ml

Meer informatie

 

Voor een gezonde vacht zonder klitten.

Geschikt voor: Kat, Hond, Knaagdier, Paard, Pony
Samenstelling: Op basis van chemicaliënvrije theeboom- (tea tree), ecalyptus-, rozemarijn- en lavendelolie.

Indicatie(s):
Deze aangenaam ruikende, gemakkelijk te gebruiken spray is speciaal ontwikkeld om klitten voorzichtig uit een natte of droge vacht te verwijderen en deze weer glanzend te maken.

Dit product is niet vet, zorgt voor een glanzend resultaat, is minder tijdsintensief en maakt agressief borstelen en kammen van een klittende vacht overbodig

Eigenschappen per ingrediënt:

Tasman-producten bevatten theeboom-, ecalyptus-, rozemarijn- en lavendelolie en zijn gegarandeerd vrij van chemicalieen.

Theeboomolie is alleen geschikt voor uitwendig gebruik in producten zoals antiseptische lotions en crèmes, toiletartikelen, cosmetica huishoudelijke producten en producten voor dieren.

Theeboomolie heeft een verkoelend effect op een rode huid en zorgt voor minder reukontwikkeling.

pH waarde 6,7

Dosering en toepassing:  

Goed schudden voor gebruik.

Spray het product op een afstand van 15 cm over de gehele vacht (niet in de ogen). Spray de verzorgingsspray op de vacht als die bijna droog is. Kam of borstel het product goed in de vacht zodat deze er schoon, glanzend en goed verzorgd uitziet.

Laat de spray enkele minuten inwerken en kam of borstel de verzorgingsspray vervolgens uit.Bij slechte conditie van de vacht, de behandeling (plaatselijk) herhalen: Behandel bij langharige rassen de vacht in verschillende lagen.